Ranska View larger

Ranska

My World -sarja

New product

Anu S. Airaksinen

More details

21.80 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Oletko lukenut Asterixia? Ihmetellyt Eiffel-tornia? Syönyt ehkä patonkia? Ja kuullut puhuttavan kieltä, joka kuulostaa kuin musiikki soljuisi korvissa.

  Nämä kaikki liittyvät Ranskaan, joka on vanha siirtomaavalta, ja jonka historia ulottuu vielä tänäkin päivänä moniin kaukaisiin valtioihin. Ranska on suurvalta, ja Eurooppa ja eurooppalaisuus on lähellä ranskalaisten sydäntä.

  Ranskassa on runsaasti historiallisia nähtävyyksiä ja niillä mielenkiintoisia tarinoita. Ranskalaiset ovat ansioituneet tiedemaailmassa keksinnöin. Taide ja kulttuuri ovat kehittyneet paljon Ranskassa, ja yhä tänäänkin erityisesti Pariisi  on suosittu taiteilijoiden asuinpaikka.

  Ranskan kieli on meille suomalaisille hieman vaikeaa, mutta tässä kirjassa opetetaan muutama sana myös Ranskaa. Bonjour!

  My World

  Uusi kirjasarja lapsille!

   My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tieto monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. Ensimmäisen vuoden aikana aihepiireihin kuuluvat myös suosikit sähly, jääkiekko ja jalkapallo. Mutta onpa mukana myös tietokirjat lentomatkalla ja kuinka tehdään kirja.

  .. ja lisää kirjoja tulee sarjaan vuoden 2017 keväällä!

                                                

  ISBN: 9789515795298
  ISBN: 978-951-579-529-8
  Koko ja laajuus: 170x190 mm , (sid.), 32  s.
  Julkaisuajankohta 4/2017
  Kustantaja: Unipress

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

Ranska

Ranska

Anu S. Airaksinen

30 other products in the same category:

Top sellers