RUOTSI View larger

RUOTSI

Colourful World

New product

Brita Nyberg

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Brita Nyberg

  Colourful World: Ruotsi  on monipuolinen, avartava ja ilmeikäs katsaus länsinaapurimme Ruotsin historiaan, nykypäivään ja ylipäänsä ruotsalaisuuteen. Ruotsi on monessa suhteessa ”rikas” valtio: maantieteellisesti se on laaja ja pitkä, ja ilmasto, kasvillisuus sekä eläimistö ovat hyvin vaihtelevia.

  Ruotsalaiset ovat menestyneet niin tieteen kuin taiteenkin aloilla - Alfred Nobel, Astrid Lindgren, August Strindberg, Carl von Linné, ABBA, Peppi Pitkätossu, Ingmar Bergman - nämä kaikki edustavat meille ruotsalaisuutta. Kuningasperhe tarjoaa meille glamouria, ja ehkäpä IKEA tuotteineen tuo iloa arkielämään.

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. 

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.

  ISBN  9789515795182
  ISBN  978-951-579-518-2
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 2 /2017
  Kustantaja: Publisher: Unipress

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

RUOTSI

RUOTSI

Brita Nyberg

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category:

Top sellers