New INDIEN - Bharat View larger

INDIA - Bharat

BØKER på norsk

New product

Ilkka Castrén

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist

  TEXT PÅ SVENSKA:

  Indien - Bharat har i alla tider eggat européernas fantasi. Indien är mer än ett land, brukar man säga, och påståendet är välgrundat: med sina många olika folkgrupper är Indien ett av världens mest mångskiftande länder när det gäller befolkningen. Omkring var sjätte människa i världen är indier! Dessa mer än en miljard människor talar över tusen olika språk eller dialekter och bor i väldigt olikartade miljöer, i allt från öknar till tropiska skogar. Den indiska kulturen har en mer än tusenårig historia och har utvecklats till en helt unik världsomspännande företeelse. Om någonting är sant om detta originella land så är det att Indien är en plats där man alltid kan vänta sig det oväntade.

  Den här faktaspäckade boken ger en inblick i Indiens geografi och natur, befolkningen och de olika språken, bebyggelsen och den indiska vardagen, samt i landets historia och kultur. Den ger även kunskap om landets administration och utbildning, religion och filosofi, sport och matkultur - med andra ord en berikande helhetsbild över livet i Indien.

  Himalaya och Ganges, indiska elefanter och bengaliska tigrar, schack och sitar, Bollywoodfilmer och Mumbai, ormtjusare och elefantförare, heliga kor och Mahatma Gandhi, hinduism och yoga, curry…Du har säkert hört talas om många av de här sakerna, men hur mycket vet du egentligen om dem? Med den här boken kan du i ditt eget hem få uppleva allt detta plus många andra spännande indiska kuriositeter. Nu kan du starta din egen resa med den traditionella "jag bugar mig för dig" -hälsningen - Namaste!

   

  EAN: 9789916701126
  ISBN: 978-9916-701-12-6

  Alder: 9-12
  Mått: B5, Innbundet
  Antall sider: 32
  Språk: Norsk
  Utgitt: 10/2022
  Forlag: United Press
  Pris: 26,00 EUR / 250,00 NOK

   

    

  Kundservice / Bestillinger:

  norge@unipress.fi

   

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

INDIA - Bharat

INDIA - Bharat

Ilkka Castrén

12 other products in the same category:

Top sellers