BRASILIEN – República Federativa do Brasil View larger

BRASILIEN – República Federativa do Brasil

Colourful World

New product

Mele Pesti

More details

28.34 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Mele Pesti

  Brasilien är ett spännande, mångfacetterat och färgsprakande sydamerikanskt land där man talar portugisiska. Brasilien är så stort att trots att ekvatorn går genom landets norra del är det så kallt i de södra delarna att där snöar. Om man åker genom Brasilien i öst-västlig riktning passerar man tre tidszoner, och att åka buss genom landet i nord-sydlig riktning tar två dygn.

  Brasilien är känt för Amazonfloden som är världens längsta flod, och i Amazonas regnskog finns jaguarer, pumor och otaliga andra djur. Där bor fortfarande indianer som aldrig har sett vithyade människor. Det finns många berömda brasilianska musiker, dansare och fotbollspelare.

  Visste du att namnet Brasilien kommer av brasilträdet ur vilket man utvinner värdefull och vacker röd färg. Vet du varför den populära samban som man dansar under karnevalerna länge var förbjuden? Vet du hur många olika sorter saft man kan välja mellan på ett vanligt strandcafé? Och visste du varför Brasiliens huvudstad inte är Rio de Janeiro eller den ännu större Sao Paulo, utan Brasilia, som ligger mitt ute i ödemarken? Lär känna Brasilien med hjälp av boken Colourful World: Brasilien och upptäck varför det fascinerande landet med sin färgstarka befolkning i allt större utsträckning väcker omvärldens nyfikenhet!  ISBN 978-9949-532-24-7
  Mått och sidantal: 170x240, inbunden, 40 s.
  Utgivningsdatum: 10/2014

  Kundtjänst/Beställningar/ UNIpress Sverige
  sverige@unipress.fi

   

   

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

BRASILIEN – República Federativa do Brasil

BRASILIEN – República Federativa do Brasil

Mele Pesti

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category:

Top sellers