Sale! BELGIEN – Koninkrijk België View larger

BELGIEN – Koninkrijk België

Barn/ungdom facklitterat

New product

Minna Valtari

More details

13.73 EUR tax incl.

-30%

19.62 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Minna Valtari


  Belgien – Koninkrijk België – Royaume de Belgique tar läsaren på en fascinerande resa till det lilla europeiska kungadömet.

  Belgien är ett till ytan ganska litet land vid Nordsjöns kust. De korta avstånden och de vänliga, språkkunninga invånarna gör Belgien till ett lättillgängligt och intressant turistmål där man på kort tid hinner besöka flera städer, språkområden och kulturer.

  Du kanske känner till att Belgiens huvudstad heter Bryssel och att många av EU:s institutioner ligger där. Men visste du att seriefiguren Tintins skapare Georges Rémi (Hergé) var belgier? Och visste du att världens bästa choklad sägs komma från Belgien? Eller visste du att saxofonen är en belgisk uppfinning? I den här boken hittar du många spännande och roliga fakta om Belgien!

  --
  I UNIpress barnboksserie om olika länder har hittills utkommit på svenska mer än 20 titlar. Varje bok innehåller fakta om landets historia, natur och kultur - näringsliv och nöjesindustri inte att förglömma - allt berättat för barn/ungdomar.

  ISBN 978-951-579-467-3
  Mått och sidantal: B5, inbunden, 32 s.

  Utgivningsdatum: 7/2013

  Kundtjänst/Beställningar/ UNIpress Sverige
  sverige@unipress.fi

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

BELGIEN – Koninkrijk België

BELGIEN – Koninkrijk België

Minna Valtari

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category:

Top sellers