GREKLAND - Elliniki dimokratia View larger

GREKLAND - Elliniki dimokratia

Barn/ungdom facklitterat

New product

Marjaana Vesterinen

More details

19.62 EUR tax incl.

Add to wishlist

  Marjaana Vesterinen

  Grekland − Ellinikí dimokratía har haft ett stort inflytande över mänsklighetens och i synnerhet Europas utveckling, och än i dag är historien starkt synlig i den grekiska vardagen.

  I den här boken närmar vi oss Grekland ur flera olika perspektiv, så som man i allmänhet närmar sig landet: i boken presenteras antikens Grekland och mytologi, grekiska uppfinningar, livsstil och kultur, sevärdheter och konst. Allt det här i kombination med den makliga grekiska livsstilen går att uppleva på både fastlandet och de större öarna. Läsaren kan känna hur det förflutna och nutiden är "du" med varandra i Grekland.

  Platon, Maria Callas, tsatsiki, Kreta, de olympiska spelen, Akropolis, Zeus, demokrati, Aristoteles Onassis, Hippokrates, Aten... Resan till Grekland kan börja!

  --

   I UNIpress barnboksserie om olika länder har hittills utkommit på svenska mer än 20 titlar. Varje bok innehåller fakta om landets historia, natur och kultur - näringsliv och nöjesindustri inte att förglömma - allt berättat för barn/ungdomar.

  ISBN 978-951-579-439-0
  Mått och sidantal: B5, inbunden, 32 s.

  Utgivningsdatum: 5/2013

  Kundtjänst/Beställningar/ UNIpress Sverige
  sverige@unipress.fi

   

Reviews

No customer reviews for the moment.

Write a review

GREKLAND - Elliniki dimokratia

GREKLAND - Elliniki dimokratia

Marjaana Vesterinen

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category:

Top sellers