TYÖHYVINVOINTI OSANA HENKILÖSTÖJOHTAMISTA, 2.PAINOS Vergrößern

TYÖHYVINVOINTI OSANA HENKILÖSTÖJOHTAMISTA, 2.PAINOS

4. painos

New product

Kaija Suonsivu 

Mehr Infos

69.76 EUR inkl. MwSt.

  Kaija Suonsivu 

  Työhyvinvointi ja työssäkäyvien terveyden edistäminen ovat yhteiskunnan keskiössä olevia kysymyksiä, joista käydään lähes päivittäin keskusteluja eri tasoilla. Itse työhyvinvointi asiakokonaisuutena on monisyinen, sillä siihen vaikuttavat yhtä lailla väestömuutokset, teknologian nopea kehitys, globalisaatio ja Euroopan integraatio kuin myös eri tuotantoaloilla tapahtuvat muutokset. Edelleen työhyvinvointiin vaikuttavat kansanterveydellisesti merkittävät seikat, kuten väestöryhmien suuret terveyserot, mielenterveysongelmat, yleistyvät krooniset kansantaudit tai vaikkapa monikulttuurisuuden haasteet. Yksilötasolla muun muassa median luoma kuva “menestyvästä superihmisestä” tai työsuhteiden monimuotoisuus, kuten niin sanotut pätkätyöt, heijastuvat väistämättä työhyvinvointiin. Työhyvinvointi on siis aihe, joka koskettaa jollaintasolla meitä kaikkia.

  Tässä Kaija Suonsivun  kirjoittamassa kirjassa Työhyvinvointi osana henkilöstöjohtamista  tarkastellaan työssäkäyvien työhyvinvointia ja sen osa-alueita tutkitun tiedon, henkilöstöjohtamisen ja nykyisten hallinnollisten rakenteiden näkökulmista. Kirjassa kootaan avartavasti ja ennakkoluulottomasti yhteen työhyvinvointiin liittyvissä keskusteluissa usein esille tulleita pohdintoja, ja tarkastellaan niitä niin menneisyyden, nykyisyyden kuin tulevaisuudenkin valossa.

   

  Kirja soveltuu jokaiselle aikamme työelämän ongelmista kiinnostuneille tai näitä ongelmia pohdiskeleville. Esimiehille ja henkilöstöhallinnon vastuuhenkilöille kirja tarjoaa kootusti asiatietoa tästä laajasta aihealueesta.

   

  Hallintotieteiden tohtori, terveydenhuollon lisensiaatti Kaija Suonsivu toimii Tampereen kaupungin Hyvinvointipalveluissa kehittämispäällikkönä.

   

   

  ISBN 978-951-579-481-9
  ISBN 9789515794819
  Koko ja laajuus: A5, (nid.), 207 s.
  Julkaisuajankohta: 11/2014

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

TYÖHYVINVOINTI OSANA HENKILÖSTÖJOHTAMISTA, 2.PAINOS

TYÖHYVINVOINTI OSANA HENKILÖSTÖJOHTAMISTA, 2.PAINOS

Kaija Suonsivu 

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

30 andere Artikel der gleichen Kategorie: