Sensitiivinen tutkimuksessa Vergrößern

Sensitiivinen tutkimuksessa

Menetelmät, kohderyhmät...

New product

Menetelmät, kohderyhmät, haasteet ja mahdollisuudet

kirjoittajat: Kati Kallinen - Henna Pirskanen - Susanna Rautio

Mehr Infos

54.50 EUR inkl. MwSt.

  Kirja käsittelee sensitiivisten aiheiden sekä sensitiivisten kohderyhmien tutkimista laadullisilla menetelmillä. Se tarjoaa monipuolista tietoa tematiikasta laaja-alaisesti eri tieteen- ja ammattialoille soveltuen. Teoksessa yhtenä kiinnostuksen kohteena on sensitiivinen perheaihe. Keskeisinä esimerkkeinä toimivat kirjan kirjoittajien yhteiskuntatieteelliset väitöstutkimukset koskien huostaanotettuja lapsia, alkoholiongelmaisten isien aikuistuneita poikia ja neuvolan perhetyön asiakasvanhempia.

  Sensitiivinen tutkimuksessa –kirja nostaa esiin uusia ja tuoreita näkökulmia teemasta, josta ei toistaiseksi ole saatavilla kotimaista oppikirjaa. Tutkimus aroista, kipeistä, vaikeista ja henkilökohtaisista aiheista sekä kohderyhmistä vaatii tutkijalta tietoa ja valmistautumista koko tutkimusprosessiin aineistonkeruusta tutkimusraportin kirjoittamiseen. 

  Kirja sopii sensitiivistä aihetta tai kohderyhmää tutkiville kuten opinnäytetyön tekijöille, aloitteleville sekä kokeneille tutkijoille ja muutoin tematiikasta kiinnostuneille. Teoksen tarkoituksena on antaa välineitä tutkijoiden lisäksi kaikille ammattilaisille, jotka työskentelevät sensitiivisten aiheiden ja kohderyhmien parissa esimerkiksi sosiaali-, terveys- ja kasvatusaloilla, kuten neuvolatyössä, lastensuojelussa ja päihdepalveluissa. 

  ISBN 9789949532575
  ISBN 978-9949-532-57-5
  Koko ja laajuus: A5, (nid.), 240 s.
  Kustantaja: United Press Global
  Julkaisuajankohta: 10 /2015
  kieli/language: suomi/Finnish

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

Sensitiivinen tutkimuksessa

Sensitiivinen tutkimuksessa

Menetelmät, kohderyhmät, haasteet ja mahdollisuudet

kirjoittajat: Kati Kallinen - Henna Pirskanen - Susanna Rautio

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

30 andere Artikel der gleichen Kategorie:

Verkaufshits