Neu ILMAISUTERAPIAT Vergrößern

ILMAISUTERAPIAT

Tilaukset: www.ellibs.fi

New product

Cathy A. Malchiodi (toim.)

Mehr Infos

0.00 EUR inkl. MwSt.

  Cathy A. Malchiodi (toim.)

  Taideterapeutit, psykoterapeutit sekä muut terveydenhoitoalan ammattilaiset ovat yhä enenevässä määrin lisänneet ilmaisuterapioiden käyttöä kaikenikäisten asiakkaiden kanssa työskennellessään. Ilmaisuterapiat -kirja tarjoaa kaivatun katsauksen tämän nopeasti kasvavan terapiakentän teoriaan ja käytäntöön. Se kokoaa yhteen taide-, musiikki-, tanssi/liike-, draama- ja psykodraama-, runous-, leikki- ja hiekkatarjotinterapian asiantuntijoita, jotka luonnostelevat merkittäviä lähestymistapoja ja demonstroivat lasten, nuorten ja aikuisten kanssa käytettäviä tekniikoita.

  Tässä Ilmaisuterapiat-kirjassa esitellään kaikki edellä mainitut terapiamuodot, ja luodaan lisäksi katsaus ilmaisuterapioiden historiaan, teoriaan ja käytäntöihin, missä yhteydessä selvitetään myös käsitteistön syntyvaiheita.


  Ilmaisuterapioiden käyttö yleistyy ja vakiintuu eri puolilla maailmaa jatkuvasti, ja tässä mielessä kirjan toimittaja Cathy A. Malchiodi on onnistunut luomaan alalle perusteoksen, jonka avulla niin alan työtehtävissä toimivat, opettajat, tutkijat ja opiskelijat, voivat löytää paitsi asiatietoa eri terapioista niin myös avartavia näkemyksiä ilmaisuterapioiden käyttömahdollisuuksiin.

  ISBN 978-951-579-278-5
  Koko ja laajuus: A5 mm, (nid.), 269 s.

  Julkaisuajankohta: 9/2011

  (tuotteen uusi hinta 1.10.2011 alkaen on 40,00)

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

ILMAISUTERAPIAT

ILMAISUTERAPIAT

Cathy A. Malchiodi (toim.)

30 andere Artikel der gleichen Kategorie:

Verkaufshits