RUOTSI Vergrößern

RUOTSI

TRAVELLERS-sarja

New product

TRAVELLERS -  tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

Mehr Infos

28.34 EUR inkl. MwSt.

The minimum purchase order quantity for the product is 2

  TRAVELLERS -  tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

  TRAVELLERS: RUOTSI

  TRAVELLERS-sarjan teokset tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaina maa- ja alueoppaina - nyt ne alkavat ilmestyä myös Suomeksi. Kaikkiaan sarjassa on ilmestynyt englanniksi noin 100 teosta.

  Kukin kirja esittelee lyhyesti historiaa, hallintoa, kulttuuria sekä muuta faktatietoa kohteesta. Käytännön informaatiota kirjat sisältävät kävelyretkiä ja kiertomatkoja ajatellen, johon kuuluvat mm. ruokakulttuuri, ostospaikat, tärkeimmät nähtävyysvinkit, viihde, lapset ja urheilu. TRAVELLERS- kirjat sisältävät useita karttoja, ajo-ohjeita ja julkisen liikenteen ohjeita (mm. metrokarttoja) – erityisen
  käytännöllisiä ovat matkustusohjeet suurkaupunkien lähiseuduille. Lisäksi käytännön informaatiosta mukana ovat terveysturvallisuuteen ja yleiseen turvallisuuteen kuuluvat ohjeet; kauppojen aukioloajat ja maksuliikenne; vakuutukset, posti ja media jne., eli kaikkea sitä informaatiota, joihin matkailija joutuu perehtymään tai saattaa joutua perehtymään. Luonnollisesti ”jokainen kirja on maansa/kohteensa näköinen”. Kirjojen sisältö on sovitettu suomalaisen lukijan tarpeita vastaavaksi.

  TRAVELLERS-oppaat sopivat erityisen hyvin omatoimimatkailijoille, kulttuurin harrastajille, matkaoppaille, matkanjohtajille, matkatoimistojen henkilökunnalle sekä kansainvälisen kaupan asiantuntijoille.

  Kukin Travellers-opas on kauttaaltaan 4-värinen, ja sisältää n. 200-250 valokuvaa.

   

  ISBN 978-9949-532-35-3
  Koko ja laajuus: 130x190 mm, (nid.), 192 s.
  Julkaisuajankohta: 6/2015

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

RUOTSI

RUOTSI

TRAVELLERS -  tasokas opassarja maista ja alueista suomeksi!

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

30 andere Artikel der gleichen Kategorie: