BELGIA (lasten-/nuortenkirja) Vergrößern

BELGIA (lasten-/nuortenkirja)

Wonderful World

New product

Minna Valtari

Mehr Infos

28.34 EUR inkl. MwSt.

  Minna Valtari

  Lastenkirja Belgia vie lukijansa kiehtovalle matkalle tähän länsieurooppalaiseen kuningaskuntaan.

  Belgia on pinta-alaltaan melko pieni maa Ranskan ja Saksan välissä. Lyhyet välimatkat, erinomaiset palvelut ja ystävälliset, kielitaitoiset ihmiset tekevät Belgiasta helposti lähestyttävän maan, jossa voi lyhyessäkin ajassa tutustua tämän mielenkiintoisen maan moneen kaupunkiin sekä sen erilaisiin kulttuureihin.

  Saatat tietää, että Belgian pääkaupunki on Bryssel, jossa sijaitsee mm. Euroopan unionin keskuspaikka. Mutta tiesitkö, että tunnetun sarjakuvahahmo Tintin luoja Georges Rémi (Hergé) oli belgialainen? Entä tiesitkö, että maailman parhaan suklaan väitetään tulevan Belgiasta? Entä tiesitkö, että belgialaisten suosikkiruokaa ovat sinisimpukat ja ranskalaiset perunat, joiden nimestään huolimatta väitetään olevan belgialainen, ei suinkaan ranskalainen keksintö! Tämän kirjan sivuilta löydät monta muuta hauskaa ja mielenkiintoista faktaa Belgiasta.

  ISBN 978-951-579-342-3
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 06/2012

  --
  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.


Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

BELGIA (lasten-/nuortenkirja)

BELGIA (lasten-/nuortenkirja)

Minna Valtari

30 andere Artikel der gleichen Kategorie:

Verkaufshits