ETELÄ-KOREA - Daehan Minguk Vergrößern

ETELÄ-KOREA - Daehan Minguk

Colourful World

New product

Märt Läänemets

Mehr Infos

28.34 EUR inkl. MwSt.

  Märt Läänemets

  Oletko koskaan kuullut kilpikonna-aluksista?Tiesitkö että muinainen itsepuolustuslaji taekwondo on lähtöisin Koreasta? Missä on maailman paras lentokenttä? Mitkä ovat Etelä-Korean tärkeimmät juhlapäivät? Tutustu Etelä-Korean Colourful Worldin mukana.

  Legendan mukaan miesjumala löysi muinaisen korean kuningaskunnan vuonna 2333 eKr. Siitä alkaen ainutlaatuinen kulttuuri on menestynyt Korean niemimaalla Itä-Aasiassa. Naapurivaltioiden Kiinan ja Japanin kulttuurin ja poliittisten vaikutteiden jälkeen Etelä-Korea on saavuttanut itsenäisyyden ja on nyt taloudellisesti yksi maailman menestyksekkäimpiä valtioita. Kuitenkin muinaiset traditiot ja elämäntapa eivät ole unohtuneet. Yhteiskunnallisia suhteita heijastelee myös korean kieli, jota puhuttaessa puheen tasot ja arvonimet vaihtelevat puhujan yhteiskunnallisen aseman mukaan.


  --

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. Sarjassa ensimmäiseksi julkaistava ”maa” on Suomi, ja kirja ilmestyy samanaikaisesti suomen, ruotsin, viron, venäjän ja englannin kielellä.

   

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 9789949532087
  ISBN 978-9949-532-08-7

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 3/2014
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

ETELÄ-KOREA - Daehan Minguk

ETELÄ-KOREA - Daehan Minguk

Märt Läänemets

30 andere Artikel der gleichen Kategorie: