KANADA Vergrößern

KANADA

Colourful World

New product

28.34 EUR inkl. MwSt.

   

  Pauliina Saikkonen
  Colourful World: Kanada vie lukijansa tutustumisretkelle tähän pinta-alaltaan maailman toiseksi suurimpaan maahan. Suuren pinta-alansa ansiosta Kanadassa riittää paljon nähtävää, ja luonnonmaisemat vaihtelevat kuivista preeria-alueista arktisiin oloihin, ja löytyypä Kanadasta mm. Niagaran putoukset. Alkuperäiskansojen vanhat perinteet, ja siirtolaisuuden mukana tuomat piirteet ovat luoneet Kanadasta monikulttuurisen maan, jossa suvaitsevaisuus ja toisten kunnioittaminen ovat arkipäivää.
  Tässä kirjassa tutustutaan Kanadan kulttuurin lisäksi maan historiaan, talouteen, maantieteeseen ja urheiluun. Tutuksi tulevat myös kansainvälisesti tunnetut kansallissymbolit: vaahteranlehti, vaahteranlehtisiirappi ja punaiseen asuun ja stetsoniin sonnustautuneet ratsupoliisit. Jääkiekkoa ei Kanadan yhteydessä voi sivuuttaa, onhan se jääkiekon kotimaa. Ehkä tiedät paljon Kanadasta entuudestaan, mutta kirjaN luettua tiedät varmasti enemmän!  Welcome! Bienvenue!
  --

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. Sarjassa ensimmäiseksi julkaistava ”maa” on Suomi, ja kirja ilmestyy samanaikaisesti suomen, ruotsin, viron, venäjän ja englannin kielellä.
   
  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   
  ISBN 9789949945153
  ISBN 978-9949-9451-5-3 

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.
  Julkaisuajankohta: 02/2014
  Julkaisija: Unipress
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

KANADA

KANADA

30 andere Artikel der gleichen Kategorie: