RANSKA - République Française Vergrößern

RANSKA - République Française

Colourful World

New product

  Tiina Väljaste

Mehr Infos

28.34 EUR inkl. MwSt.

    Tiina Väljaste

  Ranska on maailman kaikkein suosituin matkailukohde eikä syyttä. Yli 30 kohdetta on päässyt UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Valtion tärkeyttä ikäänkuin korostaa Ranskan Alppien korkein huippu Mont Blanc. Pääkaupungissa Pariisissa hohtaa valoineen Eiffelin torni. Tieteen ja taiteen aloilla Ranska on jättänyt jälkensä koko maailmalle: Pasteur löysi bakteerit, Molière pani alulle klassisen komedian, Monet ja muut impressionistit pistivät murroksen alulle maalaustaiteen saralla. Kuuluisuuksia toisensa perään, ja kaiken kaikkiaan Ranska on miellyttävä maa monessa mielessä. Siellä voi syödä hyvin, voi käydä museoissa ja konserteissa, uida meressä ja nauttia luonnon kauneudesta.

  Tiedätkö miksi Pariisia kutsutaan ”valon kaupungiksi”? Ketkä rakensivat Riemukaaren? Miksi Ludvig IV:ttä alettiin kutsumaan ”aurinkokuninkaaksi”? Oletko kuullut, kuinka monta lamppua valaisee illan pimetessä Eiffelin tornia ja kuinka montaa erilaista juustoa valmistetaan Ranskassa? Osaatko tehdä suklaavaahtoa, joka vie kielen mukanaan?

  Colourful World: Ranska tutustuttaa Sinut Ranskaan ja ranskalaisiin, Bon voyage!

  --
  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. Sarjassa ensimmäiseksi julkaistava ”maa” on Suomi, ja kirja ilmestyy samanaikaisesti suomen, ruotsin, viron, venäjän ja englannin kielellä.

   

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 9789949532124
  ISBN 978-9949-532-12-4

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 8/2014
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish

      

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

RANSKA - République Française

RANSKA - République Française

  Tiina Väljaste

30 andere Artikel der gleichen Kategorie: