ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja) Vergrößern

ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja)

New product

Ilona Ahlgren - Eeva Tiusanen

Mehr Infos

25.07 EUR inkl. MwSt.

  Ilona Ahlgren - Eeva Tiusanen

  Alankomaat – Koninkrijk der Nederlanden antaa lukijalle mahdollisuuden kurkistaa yhteen Euroopan tiheimmin asutuista ja monikulttuurisimmista maista. Tapahtumarikas historia ja monipuolinen taidetarjonta tekevät Alankomaista kiehtovan kohteen!

  Matkailijalle Alankomaat tarjoaa mm. ihanteellisen pyöräilymaaston, keskiaikaista arkkitehtuuria ja kulttuuritapahtumia aina jalkapallo-otteluista musikaaleihin ja ulkoilmakonsertteihin. Hollantilaiset arvostavat suvaitsevaisuutta, tasa-arvoisuutta ja konstailemattomuutta, minkä ulkomaalainenkin huomaa leppoisana ja ystävällisenä ilmapiirinä.
  Rembrandt, Rubens, Vermeer, van Gogh, Erasmus Rotterdamilainen, Anne Frank, kanavat, tyylimyllyt, tulppaanit, puukengät, juusto, pyöräily,  jalkapallo – näistä Alankomaat tunnetaan muualla maailmassa. Mutta tiesitkö, että hollantilaiset ovat maailman pisin kansa? Tai että jopa 25 % maan pinta-alasta on meren pinnan alapuolella? Tämä kirja paljastaa monta muutakin hauskaa ja mielenkiintoista faktaa.

  --
  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.


  ISBN 978-951-579-361-4
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 04/2012

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja)

ALANKOMAAT (lasten-/nuortenkirja)

Ilona Ahlgren - Eeva Tiusanen

30 andere Artikel der gleichen Kategorie:

Verkaufshits