Neu URHEILIJAN KEITTOKIRJA Vergrößern

URHEILIJAN KEITTOKIRJA

e-kirja

New product

kirjoittajat Harri Heiskanen - Jyri Korsman

Mehr Infos

0.00 EUR inkl. MwSt.  kirjoittajat Harri Heiskanen - Jyri Korsman

  Urheilijan ravitsemus. Mitä se oikeastaan on? Broileria, pastaa, palautusjuomaa ja patukoita? Kalorien laskentaa, tiukkaa syömisen kontrollointia ja jatkuvaa stressiä syömisestä? Ehkä kuitenkin jotain aivan muuta?

  Urheilussa menestyminen on usean eri tekijän summa. Etenkin huippu-urheilussa erot ovat erittäin pieniä, jolloin yksittäiset tekijät voivat nousta ratkaisevaan roolin. Ravitsemus on keskeinen tekijä urheilijan harjoittelussa, kilpailuissa ja kehittymisessä. Laadukas ja monipuolinen ravitsemus mahdollistaa tavoitteellisen harjoittelun ja auttaa urheilijaa jaksamaan niin kilpakentillä kuin niiden ulkopuolellakin.

  Kirja sisältää perustietoa ruoka-aineista, energiasta, energiatankkauksesta, reseptejä ja valmistusohjeita. Käytännönläheisiä ohjeita tukee värikäs kuvitus. Tämän sivun alareunassa on ilmaisia ladattavia tiedostoja, katso ja lataa!

  Tämä kirja on syntynyt tarpeesta saada urheilijoiden, valmentajien ja urheilevien nuorten vanhempien käyttöön konkreettinen sekä käytännönläheinen ravitsemusopas. Kirja on myös suunnattu kaikille liikuntaravitsemuksesta kiinnostuneille.  ISBN 978-9949-532-39-1

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 272 s.
  Julkaisuajankohta: 4
  /2014

  LADATTAVAT TIEDOSTOT (ILMAISET, KLIKKAA JA LATAA!)

  1) Ravintopaivakirja
  2) Ravitsemustesti
  3) Urheilijan kauppalista
  4) Viikkokalenteri
  5) Viikon ruokailujen suunnittelu

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

URHEILIJAN KEITTOKIRJA

URHEILIJAN KEITTOKIRJA

kirjoittajat Harri Heiskanen - Jyri Korsman