TURKKI (Traveller´s history) Vergrößern

TURKKI (Traveller´s history)

3. painos

New product

Richard Stoneman

Mehr Infos

45.78 EUR inkl. MwSt.

  Richard Stoneman

  2. painos

  Turkki edustaa idän ja lännen valtioiden ja elämäntapojen kohtaamispaikkaa, ja sen asukkaat ovat aina katselleet kumpaankin suuntaan etsiessään kauppakumppaneita sekä hallitessaan ja puolustautuessaan. Historiallisessa mielessä Turkki on aina tarjonnut ja tarjoaa edelleen erinomaisen vaikuttavan matkakohteen, sillä tämä kulttuurien sulattamo on vivahteikas kooste itämaisuutta ja länsimaisuutta niin politiikan, kulttuurin kuin taloudenkin aloilla. Tässä lienee juuri se perussyy, miksi länsimaissa tunnetaan Turkkia kohtaan samalla sekä aitoa mielenkiintoa että varauksellista uteliaisuutta.

  Ainutlaatuisen menneisyytensä lisäksi, on Turkki myös nykyään poikkeuksellinen. Turkki on sekä Naton jäsen että Lähi-idän valtio, ja näiden lisäksi se on yhtäältä itäisen Välimeren valta ja toisaalta yksi vahvoista valtioista läntisen Aasian alueella.

  Traveller’s History: Turkki on asiantunteva, monipuolinen ja mielenkiintoinen esitys Turkin valtion vaiheista sen esihistoriasta aina nykyaikaan saakka. Lukijalle avautuu teoksen myötä näköalapaikka varsin erikoiseen valtioon, josta me länsimaiset ihmiset löydämme paljon tuttuja piirteitä, jotka kuitenkin muuttuvat idän vaikutteiden vuoksi hieman eksoottisiksi. Turkki on erittäin suosittu lomakohde ja se on myös mielenkiintoinen tutkimuskohde. Tämä Richard Stonemanin erinomainen ja tiivis esitys Turkin ja turkkilaisten vaiheista on mitä parhain apukeino ymmärtää, kokea ja yllättyä Turkista ja turkkilaisista.


  ISBN 9789515794871
  ISBN 978-951-579-487-1
  Koko ja laajuus: 
  128x197 mm, (nid.), 240 s.
  Julkaisuajankohta: 6
  /2015

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

TURKKI (Traveller´s history)

TURKKI (Traveller´s history)

Richard Stoneman

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

18 andere Artikel der gleichen Kategorie: