PORTUGALI (Traveller´s history) Vergrößern

PORTUGALI (Traveller´s history)

3. painos

New product

Ian Robertson

Mehr Infos

45.78 EUR inkl. MwSt.

  Ian Robertson

  2. painos

  Portugali tunnetaan historiassa valloittajavaltiona, joka maantieteellisesti suotuisan sijaintinsa sekä merenkulku- ja sotilastaitojensa avulla laajensi sitkeästi Euroopan maantieteellisen ja kartografisen tietämyksen rajoja. Kun otetaan huomioon emovaltion koko, voidaan sanoa, että portugalilaiset rantautuivat ilmiömäisen moniin maihin. He hallitsivat mm. Ceylonia, Guinean rannikkoa, Kap Verden saaria, Jaavaa, Macaota ja Mombasaa.

  Euroopassa Portugali oli pitkään suuren naapurinsa Espanjan vaikutuspiirissä, mutta viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana se on oman sisäpoliittisen murroksensa, imperiumista luopumisen ja EEC:n jäsenyyden myötä löytänyt nykyisen vakaan asemansa. Tänä päivänä Portugali näyttäytyy vierailijoille erinomaisen suosittuna ja edullisena matkailumaana, jolla yhtäältä on mielenkiintoinen historia ja toisaalta nähtävissä on voimakkaasti modernisoituva ja kehittyvä valtio.

  Traveller’s History: Portugali on ainoa suomenkielinen laaja historia Portugalista, ja se tarjoaa lukijalleen kokonaisvaltaisen esityksen Portugalin valtiollisesta kehityksestä, maantieteellisistä olosuhteista, kulttuurista ja ylipäänsä portugalilaisista.

  ISBN 978-951-579-485-7
  Koko ja laajuus: 
  128x197 mm, (nid.), 304 s.
  Julkaisuajankohta: 
  4/2015

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

PORTUGALI (Traveller´s history)

PORTUGALI (Traveller´s history)

Ian Robertson

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

19 andere Artikel der gleichen Kategorie:

Verkaufshits