INTIA ( Traveller´s history) Vergrößern

JAPANI (Traveller´s history)

4. painos

New product

Richard Tames

Mehr Infos

45.78 EUR inkl. MwSt.

  Japanin historia merkitsee useimmille toisen maailmansodan jälkeistä historiaa, ja Japani ennen tätä murrosvaihetta on jotakuinkin salaperäinen ja kaukainen valtio. Kuitenkin jos haluaa ymmärtää tämän päivän Japania ja japanilaisia, niin hyvä historian tuntemus on siinä suureksi avuksi, sillä monet kuriositeetit muuttuvat ymmärrettäviksi, kun tietää niiden taustat. Koska japanilaisia ei voi enää ohittaa etäisenä ja merkityksettömänä kansakuntana, meidän on syytä pyrkiä ymmärtämään heitä paremmin. 

  Richard Tamesin tapa yhdistellä ja oivaltaa eri asioiden välisiä syy-yhteyksiä tekee teoksesta mielenkiintoisen ja jännittävän kokonaisuuden, ja samalla kirjoittaja kumoaa monia Japaniin ja japanilaisiin länsimaissa liitettyjä ennakkoasenteita. Millainen on sitten tämä kansakunta, joka suomalaisissakin kodeissa on läsnä tekstin "made in Japan" kautta, siihen Tames antaa oivaltavan vastauksen.

  Matkaopas historiaan: Japani on selkeä, asiantunteva ja kokonaisvaltainen esitys Japanin ja japanilaisten vaiheista varhaishistorian ajoilta aina nykyaikaan saakka. Richard Tames ei tarjoa lukijalle ainoastaan kronologista näkemystä valtion kehityksestä vaan myös arvokkaan esittelyn Japanin kielestä, kirjallisuudesta ja taiteesta, kabukista karaokeen. Poliittinen, sosiaalinen ja teollinen historia ja talous ovat myös vahvasti esillä, ja kirjassa selvitetään miten shintolaisuuden, Shoguneitten ja Samuraitten perinteisiin uppoutunut valtio on saavuttanut hämmästyttävän talouskasvun ja sitä kautta myös vallan kasvun 1900-luvulla.

  ISBN 9789515794932
  ISBN 978-951-579-493-2
  Koko ja laajuus: 
  128x197 mm, (nid.), 306 s.
  Julkaisuajankohta: 11
  /2015

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

JAPANI (Traveller´s history)

JAPANI (Traveller´s history)

Richard Tames

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

19 andere Artikel der gleichen Kategorie:

Verkaufshits