THAILAND - Konungariket Thailand Vergrößern

THAILAND - Konungariket Thailand

Barn/ungdom facklitterat

New product

Hanna Koskinen

Mehr Infos

19.62 EUR inkl. MwSt.

  Hanna Koskinen

  Thailand har i flera årtionden gjort intryck på utländska besökare, och för tillfället är landet ett av världens populäraste resmål. Turister tilltalas av thailändarnas avslappnade livsinställning, gladlynthet, hjälpsamhet och vänlighet.

  Thailand kan beskrivas som ett "brokigt" land. Det sjuder ständigt i inrikespolitiken, livet i städerna är varierande och pulserande, naturförhållandena är förstummande storslagna, livet på landsbygden och i städerna avviker markant från varandra och det finns gott om olika festhögtider för medborgarna att fira − och höjdpunkten på allt är de färggranna kläderna.

  I den här sakkunniga och berikande boken ska vi bekanta oss med Thailands administration, natur, sevärdheter, livsstil, religion, idrott, kultur, utbildning och historia − dvs. få en heltäckande bild av landet.

  Bangkok, thaimat, det gulklädda kungaparet, drakflygning, Baiyoke Tower-hotellet, tuk-tuk, bron över floden Kwai, Pattaya, James Bond-ön, Tata Young, thaiboxning, gibbonapor − du kanske kände igen något? Nu kan du börja bekanta dig närmare med Thailand, "frihetens land". Sawadee kha!

   

   ISBN 978-951-579-421-5
  Mått och sidantal: B5, inbunden, 32 s.
  Utgivningsdatum: 8/2012

   

  Kundtjänst/Beställningar/ UNIpress Sverige
  sverige@unipress.fi

   

Bewertungen

Aktuell keine Kunden-Kommentare

Eigene Bewertung verfassen

THAILAND - Konungariket Thailand

THAILAND - Konungariket Thailand

Hanna Koskinen

Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, kauften auch ...

30 andere Artikel der gleichen Kategorie:

Verkaufshits