THAILAND Visa större

THAILAND

TRAVELLERS-guiderna

Ny produkt

Davies, Ben

Mer detaljer

22.89 EUR inkl.

Lägg till i önskelistan

  TRAVELLERS-böckerna är kända i hela världen som förstklassiga reseguider

  TRAVELLERS: THAILAND

  TRAVELLERS-böckerna är kända i hela världen som förstklassiga reseguider – nu utkommer de även på svenska. Varje bok ger kortfattad information om resmålets historia, statsskick, kultur och mycket annat. Guiderna innehåller praktisk information med inriktning på vandringar och rundturer med fakta om bland annat matkultur, shoppingställen, de viktigaste sevärdheterna, nöjen, barn- och sportaktiviteter.

  TRAVELLERS-reseguiderna innehåller många kartor, köranvisningar och fakta om allmänna transportmedel (bl.a. tunnelbanekartor) – särskilt användbara är tipsen om hur man tar sig fram i och kring storstäderna. Bland de praktiska råden hittar man också hälso- och säkerhetstips, butikernas öppettider och accepterade betalningsmedel, fakta om försäkringar, postgång, media osv., med andra ord all information som en resenär behöver eller eventuellt kan komma att behöva. Givetvis ”ser varje bok ut som det land eller resmål som den beskriver”. Guidernas innehåll är anpassat för resenärer från de nordiska länderna.

  TRAVELLERS-reseguiderna är särskilt lämpliga för dem som reser på egen hand, för kulturintresserade, reseledare och guider samt för alla som arbetar internationellt. Varje Travellersguide är i sin helhet tryckt i fyrfärg och innehåller 200–250 bilder.

  ISBN 978-951-579-456-7
  ISBN 9789515794567
  Mått och sidantal: 
  130x190 mm, häftad, 192 s.
  Utgivningsdatum: 2013
  Language, Språk: Swedish, Svenska

  - kartor
  - sakregister
  - historia
  - viktigaste städerna
  - sport och fritid
  - hotell och logi
  - rundturen
  - mat och dryck, ravintolat ym.
  - underhållning
  - shopping
  - trafik
  - barn
  - administration
  - religion
  - naturen
  - praktisk information
  - politik

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

THAILAND

THAILAND

Davies, Ben

5 andra produkter i samma kategori:

Bästsäljare