Uusi OPPIMISVAIKEUDET Näytä suurempana

e-kirja: OPPIMISVAIKEUDET

- tunnistamisesta interventioon

Uusi tuote

Jack M. Fletcher - G. Reid Lyon - Lynn S. Fuchs - Marcia Barne

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

Tuotetta ei ole varastossa

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ (www.ellibs.fi)

  Ellibs myy sähköisiä kirjoja mm. yksityishenkilöille, kirjastoille ja oppilaitoksille

  Oppimisvaikeuksiin liittyvät kysymykset ovat tänä päivänä näkyvästi  esillä ja niihin liittyviin kysymyksiin osataan ja halutaan avoimesti  löytää vastauksia. Yksilötasolla oppimisvaikeuksista kärsivän asema  oppimistapahtumassa tai koulunkäynnissä – sekä samalla sopivan  elämänuran löytämisessä – voi parantua huomattavasti, kun  ongelmatilanteita osataan hallita. Yhteisön tasolla yhteiskunnassa  taas voidaan nähdä suurta hyötyä siitä, että yksilö löytää itselleen  sopivan paikan koulutuksen, ammatin ja myöhemmän työuran osalta.

  Tässä Oppimisvaikeudet -teoksessa yhdistellään tieteellisen tutkimuksen, käytännön ja menetelmien eri osa-alueita alkaen oppimisvaikeuksien tunnistamisesta, arvioinnista ja määrittämisestä. Teoksessa aihealuetta käsitellään monipuolisesti ja taustalla on vankka tieteellinen tutkimustieto viimeisen 30 vuoden ajalta. Tämä tieteellinen viitekehys käsittää aikamme arvostetuimpien tutkijoiden tutkimustuloksia ja havaintoja aihealueesta.

  Vaikka teos nimensä mukaisesti keskittyy oppimisvaikeuksien problematiikkaan, palvelee se opetusmenetelmien arvottamisen ja kehittämisen osalta myös kaikkea muutakin oppimistulosten parantamiseen tähtäävää toimintaa. Edelleen laajana, asiantuntevana ja kattavana tietoteoksena se antaa vastauksia kaikkien niiden  kysymyksiin, joiden elämää tai työtä oppimisvaikeudet sivuavat.


  ISBN 9789949730001 (pdf)
  Koko ja laajuus: 160 x 230 mm,  404 s.
  Julkaisuajankohta: 2018
  Julkaisija: United Press

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

e-kirja: OPPIMISVAIKEUDET

e-kirja: OPPIMISVAIKEUDET

Jack M. Fletcher - G. Reid Lyon - Lynn S. Fuchs - Marcia Barne

12 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat