MEDIAKASVATUKSEN KÄSIKIRJA Näytä suurempana

MEDIAKASVATUKSEN KÄSIKIRJA

Uusi tuote

Veera Willman (toim.)

Tiedot

45.78 EUR sis. alv

  Veera Willman (toim.)


  Mediakasvatuksen käsikirja avaa asiantuntevasti ja monitieteisesti ympärillemme levittäytyvää medioituvaa maailmaa ja sen haasteita, ja piirtää samalla mediakulttuurin yleiskuvaa spesifisti ja esimerkkien avulla. Lisäksi se syventää aikaamme leimaavia yleisiä mediakulttuurin polttavia kysymyksiä kasvatuksellisista ja mielenterveydellisistä vaikutuksista yksityisyyden suojaan ja politiikkaan.

  Kiistattomasti voidaan todeta, että median rooli nyky-yhteiskunnassa on ensisijaisen tärkeä. Internet sosiaalisen median sovellutuksineen lohkaisee suuren osan lasten, nuorten ja työikäisten ajankäytöstä. Olipa kyse sitten harrastamisesta, vaikuttamisesta, politiikan seuraamisesta tai ystävien tapaamisesta, voi kaiken edellä mainitun tehdä käytännössä myös kotona toimivan tietokoneen ja internetyhteyden avulla.

  Kirjan kirjoittajat ovat media-alan, journalistiikan ja kasvatusalan asiantuntijoita. Mediakasvatuksen käsikirja on tarkoitettu oppaaksi kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille ja asiantuntijoille sekä nykypäivän mediakulttuurin ja mediakasvatuksen kentästä kiinnostuneille. Kirja soveltuu myös alan oppikirjaksi yliopistoihin ja korkeakouluihin.  ISBN: 9789515796059
  ISBN: 978-951-579-605-9
  Koko ja laajuus: 170x240 (sid.), 171 s.
  Julkaisuajankohta: 5/2018

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

MEDIAKASVATUKSEN KÄSIKIRJA

MEDIAKASVATUKSEN KÄSIKIRJA

Veera Willman (toim.)

1 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat