Ruotsi Näytä suurempana

e-kirja: Ruotsi

My World -sarja

Uusi tuote

Anu  S. Airaksinen

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

Tuotetta ei ole varastossa

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ  (www.ellibs.fi)

  Ellibs myy sähköisiä kirjoja mm. yksityishenkilöille, kirjastoille ja oppilaitoksille

  Suomella ja Ruotsilla on pitkä yhteinen historia, ja Ruotsin vaikutukset näkyvät yhä tänäänkin maassamme vahvasti, sillä monet suomalaiset kaupungit on perustettu Ruotsin vallan aikana. Lisäksi meillä on ruotsinkielinen väestönosa, sillä yli 5 % (noin 290.000 ihmistä) puhuu äidinkielenään ruotsia.

  Tästä syystä on luonnollista, että tiedämme jotakin tämän päivän Ruotsista ja sen vaiheista. Ruotsi on oikeasti pitkä maa, ulottuen Lapista aina Pohjanmerelle saakka. Ruotsi on erittäin kehittynyt valtio, jossa on kenties maailman paras sosiaaliturva ja yhteiskunnallinen rakenne. Se välttyi toisen maailmansodan aikana sodalta, ja on aktiivinen rauhan puolesta puhuva valtio.

  Ruotsalaisille on tärkeää auttaa muita ihmisiä, ja siksi siellä on paljon maahanmuuttajia. Se on myös menestynyt kansa taloudellisesti. Varmaan mieleesi tulee jotakin seuraavista sanoista, kuningas Kaarle Kustaa, ABBA, Volvo, Tre Kronor, Peppi Pitkätossu, Tukholma.. Näistä ja monesta muusta Ruotsiin liittyvästä asiasta kertoo tämä kirja.

  My World

  Uusi kirjasarja lapsille!

  My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tieto monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. 

  ISBN: 9789949663293 (pdf)
  ISBN: 978-9949-663-29-3 (pdf)
  Koko ja laajuus: 170x190 mm, 32  s.
  Julkaisuajankohta 11/2018
  Kustantaja: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

e-kirja: Ruotsi

e-kirja: Ruotsi

Anu  S. Airaksinen

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat