e-kirja: Ruotsi Näytä suurempana

e-kirja: Ruotsi

Wonderful World -sarja

Uusi tuote

Kirsi Kankaansivu

Tiedot

0.00 EUR sis. alv

Tuotetta ei ole varastossa

  TÄMÄ TEOS ON SAATAVILLA E-KIRJANA ELLIBSISTÄ (www.ellibs.fi)

  Ellibs myy sähköisiä kirjoja mm. yksityishenkilöille, kirjastoille ja oppilaitoksille

  Wonderful World on uusi kirjasarja lapsille! Tämä Wonderful World: Ruotsi on sarjan ensimmäinen teos, ja saatavilla ainoastaan e-kirjana.

  Wonderful World: RUOTSI – Konungariket Sverige on monipuolinen, avartava ja ilmeikäs katsaus länsinaapurimme Ruotsin historiaan, nykypäivään ja ylipäänsä ruotsalaisuuteen.

  Ruotsi on monessa suhteessa ”rikas” valtio: maantieteellisesti se on laaja ja pitkä, ja ilmasto, kasvillisuus sekä eläimistö ovat hyvin vaihtelevia. Ruotsalaiset ovat menestyneet niin tieteen kuin taiteenkin aloilla – Alfred Nobel, Astrid Lindgren, August Strindberg, Carl von Linne, ABBA, Peppi Pitkätossu, Ingmar Bergman… nämä kaikki edustavat meille ruotsalaisuutta. Urheilun saralta on mainittava, että Ruotsi on voittanut jääkiekon maailmanmestaruuden 11 kertaa ja että Suomi-Ruotsi -maaottelut (Finnkampen) ovat jokavuotinen suurtapahtuma niin Suomessa kuin Ruotsissa.

  Kuningasperhe tarjoaa meille glamouria, ja ehkäpä IKEA tuotteineen tuo iloa arkielämään. Nyt oletkin jo valmis tutustumaan naapureihimme lähemmin…

  ISBN: 9789949730018 (PDF)
  ISBN: 978-9949-7300-1-8 (PDF)
  Koko ja laajuus: B5 mm, 32  s.
  Julkaisuajankohta 2018
  Julkaisija: United Press

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

e-kirja: Ruotsi

e-kirja: Ruotsi

Kirsi Kankaansivu

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat