Uusi Ale! BRASILIA - República Federativa do Brasil Näytä suurempana

2 kpl tarjous - BRASILIA - República Federativa do Brasil

Colourful World

Uusi tuote

 Mele Pesti

Tiedot

22.67 EUR sis. alv

-60%

56.68 EUR sis. alv

2 kappaleen tarjouspaketteja saatavilla rajoitetusti!

  Brasilia on värikäs, jännittävä ja monipuolinen maa Etelä-Amerikassa, ja siellä puhutaan portugalin kieltä. Brasilia on niin suuri, että yhtäältä maan poikki kulkee trooppinen päiväntasaaja, mutta etelässä talvet ovat niin kylmiä, että siellä sataa lunta. Idästä länteen liikuttaessa ylitetään kolme aikavyöhykettä ja pohjoisesta etelään menee bussilla matkustettaessa kaksikin vuorokautta.

  Brasilia tunnetaan muun muassa Amazonista. Amazon on maailman suurin joki, ja samannimisessä sademetsässä elävät jaguaarit, puumat sekä lukuisia muita eläimiä. Siellä asuu yhä tänään intiaaneja, jotka eivät ole nähneet koskaan valkoista ihmistä. Monille ovat tuttuja suuremmoiset brasilialaiset muusikot, tanssijat ja jalkapalloilijat.

  Tiesitkö, että Brasilian nimi tulee brasilpuusta, mistä saadaan kaunista ja arvokasta punaista väriä. Tiedätkö miksi erittäin suosittu karnevaalien samba-tanssi oli pitkän aikaa ehdottomasti kiellettyä? Tiesitkö kuinka montaa erilaista mehua voi yhden tavallisen rantakahvilan juomalistalta löytää? Entä tiesitkö miksi Brasilian pääkaupunki ei ole kuuluisa Rio de Janeiro tai suurempi Sao Paulo, vaan keskelle erämaata perustettu Brasilia? Tutustu Brasiliaan Colourful World: Brasilia -kirjan myötä, huomaat, että miksi Brasilia ja brasilialaiset kiinnostavat yhä enemmän ulkomaalaisia.

  --

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista. Sarjassa ensimmäiseksi julkaistava ”maa” on Suomi, ja kirja ilmestyy samanaikaisesti suomen, ruotsin, viron, venäjän ja englannin kielellä.

   

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 9789949532230
  ISBN 978-9949-532-23-0

  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.

  Julkaisuajankohta: 2014
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

2 kpl tarjous - BRASILIA - República Federativa do Brasil

2 kpl tarjous - BRASILIA - República Federativa do Brasil

 Mele Pesti

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat