Uusi Alennettu hinta! Uusi-Seelanti Näytä suurempana

2 kpl tarjous - UUSI-SEELANTI

Colourful World

Uusi tuote

Saija Niemi

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

-50%

56.68 EUR sis. alv

2 kappaleen tarjouspaketteja saatavilla rajoitetusti!

  Oletko kuullut, että Uuden-Seelannin alkuperäisväestöä kutsutaan maoreiksi ja maan maorinkielinen nimi on Aotearoa? Tiesitkö, että Taru sormusten herrasta-elokuvatrilogia on kuvattu Uudessa-Seelannissa? Entä tiesitkö, että kiwi tarkoittaa englanniksi Uudessa-Seelannissa kolmea asiaa: uusiseelantilaisia, hedelmää ja lentokyvytöntä lintua? Suomessa puhutaan benjihypystä, mutta tiesitkö, että Uudessa-Seelannissa, josta hyppy on levinnyt maailmalle, sitä kutsutaankin bungyhypyksi? Osaatko sanoa, mikä on Suomesta katsottuna kaukaisin valtio?

  Uusi-Seelanti on luonnoltaan rikas. Maisemaan kuuluvat niin vuoret, järvet, tulivuoret, vuonot kuin sademetsätkin. Maassa on alueita joilla sataa paljon, on todella kuivaa ja on lähes trooppista. Maasta löytyy paljon tekemistä ja näkemistä extremelajeista ja urheilusta aina monimuotoiseen kulttuuriin ja erilaisiin perinteisiin. Uudessa-Seelannissa asuu maorien ja eurooppalaisperäisten asukkaiden lisäksi paljon ihmisiä Tyynenmeren saarilta ja Aasiasta, mutta myös muista maailman maista. Eri kulttuureista tulevien ihmisten vaikutuksen voi nähdä vaikkapa keittiössä, kulttuuriesityksissä ja kaupunkikuvassa. Monet sanovatkin, että Uudesta-Seelannista löytyy kaikkea! Tätä mielenkiintoista maata esittelee Uudessa-Seelannissa asunut tutkija Saija Niemi.

  Mikä on "Colourful World" sarja?

  ”Colourful World” on United Press Globalin uudistuneen lasten-/nuorten maakirjasarjan nimi. Sarja jatkaa Unipressin tunnetun maakirjasarjan perinteitä, mutta on kokenut myös muutoksia. Sarjan kansi ja taitto ovat uudistuneet, kirjan koko on muuttunut ja sivumäärä kasvanut 32:sta 40:een. Sisällöllisesti ”Colourful World” on eheä kokonaisuus, joka sisältää keskeisesti samat elementit eri maista.

  Kirjasarja on suunnattu 10-14-vuotiaille lukijoille, ja se sisältää monipuolisen kuvituksen - sekä valokuvia että piirtokuvia.
   

  ISBN 9789949532544
  ISBN 978-9949-532-54-4
  Koko ja laajuus: 170x240 mm, (sid.), 40 s.
  Julkaisuajankohta: 2016
  Kustantaja: Publisher: United Press Global (UPG)
  Kieli/language: Suomi/Finnish

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

2 kpl tarjous - UUSI-SEELANTI

2 kpl tarjous - UUSI-SEELANTI

Saija Niemi

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat