Alennettu hinta! INTIA Näytä suurempana

INTIA

LOPPUUNMYYTY

Uusi tuote

Ilkka Castrén

Tiedot

12.54 EUR sis. alv

-50%

25.07 EUR sis. alv

Tuotetta ei ole varastossa

  Intia – Bhaarat on aina kiehtonut eurooppalaisten mielikuvitusta. Se ansaitsee perustellusti luonnehdinnan kaikkien maailman valtioiden joukossa, että se on enemmän kuin pelkkä maa: Intia on väestöltään yksi maailman kirjavimmista maista lukuisine erilaisine ihmisryhmineen. Noin joka kuudes ihminen maailmassa on intialainen! Nämä yli miljardi ihmistä puhuvat yli tuhatta eri kieltä tai murretta ja asuvat mitä erilaisimmissa oloissa vuoristoista autiomaihin ja trooppisiin metsiin. Intialaisella kulttuurilla on usean tuhannen vuoden historia ja se on muodostunut täysin ainutlaatuiseksi ilmiöksi koko maailmassa. Jos jokin on varmaa tämän omaperäisen maan suhteen, niin se on, että Intia on paikka, jossa voit aina odottaa odottamatonta. 

  Tässä asiantuntevassa kirjassa perehdytään Intian maantieteellisiin oloihin ja luonnon-olosuhteisiin, väestöön ja eri kieliin, asutukseen ja intialaiseen arkeen, sekä historiaan ja kulttuuriin. Sivuilla tutustutaan myös maan hallintoon ja koulutukseen, uskontoihin ja filosofiaan, sekä urheiluun ja ruokiin – eli luodaan avartava katsaus elämään Intiassa. 

  Himalaja ja Gangesjoki, intiannorsut ja bengalintiikerit, shakki ja sitaar, Bollywood-elokuvat ja Mumbai, käärmeenlumoojat ja norsunajajat, ”pyhä lehmä” ja Mahatma Gandhi, hindulaisuus ja jooga, curry... Olet varmaan kuullut monista näistä asioista, mutta kuinka tarkasti tiedätkään niistä? Tämän kirjan kautta pääset tutustumaan kotoa käsin kaikkiin näihin asioihin ja moniin muihinkin jännittäviin intialai siin erikoisuuksiin. Nyt voit aloittaa oman matkasi Intiaan perinteisellä ”kumarrus sinulle” -tervehdyksellä – Namastee! 
  tuo iloa arkielämään. 

  Jokainen maasarjan teos sisältää lapsille kerrottuna maan historiaa, luontoa, urheilua ja kulttuuria, unohtamatta teollisuutta tai viihdeteollisuutta. Kirjat sopivat 5-14-vuotiaille sekä kouluissa, päiväkodeissa että kodeissa käytettäväksi. Erityisen hyvin kirjat sopivat kansainvälisyyskasvatuksen oheislukemistoksi.

  Aikuisille kirjat tarjoavat tiivistetyn tietopaketin maasta esimerkiksi matkasuunnittelun avuksi.

   

  ISBN 9789515791856
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 2009

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

INTIA

INTIA

Ilkka Castrén

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat