KIINA Näytä suurempana

KIINA - Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó

Colourful World

Uusi tuote

Sonja Kauranen

Tiedot

28.34 EUR sis. alv

  Aasian merkitys maailman kartalla on voimistunut, ja hyvin monissa asioissa katseet kohdistuvat Kiinaan. Kiinan mielipidettä arvostetaan, ja Kiinaa halutaan kuulla.

  Kiina, "keskustan valtakunta", on monessa suhteessa mykistävä kokonaisuus: Se on vanhin voimissaan oleva korkeakulttuuri ja sen kulttuurilliset piirteet ovat "omasyntyisiä". Lisäksi kiinan kieli, valtion suuri koko ja valtava väestö sekä erikoinen hallintojärjestelmä tekevät siitä haasteellisen hahmotettavan.

  Voidaan sanoa, että Kiina on jokaista länsimaista kotia lähellä, sillä jokaisesta kodista löytyy Kiinassa valmistettuja tuotteita. Voimakkaan talouskasvun johdosta koko maailma on kiinnostunut Kiinan tapahtumista. Lisäksi kiinalainen keittiö, horoskoopit, sananlaskut, oppijärjestelmät ja vaikkapa monet taistelulajit kuuluvat suomalaistenkin arkeen.

  Tämän kirjan myötä voit aloittaa perehtymisen Kiinaan, sen menneisyyteen ja nykyisyyteen. Kiinan muuri, pöytätennis, Hongkong, shakki, silkki, Peking-ooppera, pandakarhu… nyt on aika ensimmäisen askeleen!

   

  ”Jos mietit seuraavaa askelta liian kauan, saatat viettää koko elämäsi yhdellä jalalla seisten.”(Kiinalainen sananlasku)

   

  ISBN 9789515795243
  ISBN 978-951-579-524-3
  Koko ja laajuus: B5, (nid.), 40 s.
  Julkaisuajankohta: 2019
  Kustantaja: United Press

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

KIINA - Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó

KIINA - Zhōnghuá Rénmín Gònghéguó

Sonja Kauranen

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat