Thaimaa Näytä suurempana

THAIMAA

Suomi 100 kampanjatuote

Uusi tuote

Hanna Koskinen

Tiedot

25.07 EUR sis. alv

  Thaimaa on tehnyt vuosikymmeniä vaikutuksen ulkomaalaisiin, ja tällä hetkellä se on yksi maailman suosituimmista matkailumaista. Turisteja miellyttää thaimaalaisten rento asenne elämään, iloisuus, auttavaisuus sekä ystävällisyys.

  Thaimaata voisi luonnehtia äverikkääksi valtioksi ja sen sisäpolitiikassa kuohuu toistuvasti, kaupunkien elämä on moni-ilmeistä ja vilkassykkeistä, luonnonolosuhteet ovat mykistävän vaikuttavia, maaseudun ja kaupunkien elintavat poikkeavat jyrkästi toisistaan, kansalaiset viettävät runsaasti erilaisia juhlia ja kaiken kruunaa värikäs pukeutuminen. 

  Tässä asiantuntevassa ja avartavassa kirjassa perehdytään Thaimaan hallintoon, luonnonolosuhteisiin, nähtävyyksiin, elintapoihin, uskontoon, urheiluun ja kulttuuriin sekä koulutukseen ja historiaan, eli luodaan kokonaisvaltainen kuva maasta.

  Bangkok, Thai-ruoat, kelta-asuinen kuningaspari, leijojen lennätys, Baiyoke Tower -hotelli, Tuk Tuk, Kwai-joen silta, Pattaya, James Bond -saari, Tata Young, thai-nyrkkeily, gibbonit - tunnistit ehkä jotakin, ja nyt voit aloittaa tarkemman tutustumisen Thaimaahan, "vapauden maahan"... SAWADDII KHA!

  ISBN 9789515791191
  ISBN 978-951-579-119-1
  Koko ja laajuus: B5, (sid.), 32 s.
  Julkaisuajankohta: 2009

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

THAIMAA

THAIMAA

Hanna Koskinen

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita:

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat