Uusi KREIKKA (Traveller´s history) Näytä suurempana

KREIKKA (Traveller´s history)

5. painos

Uusi tuote

Timothy Boatswain - Colin Nicolson

Tiedot

45.78 EUR sis. alv

  Kreikan varhainen menneisyys on kiehtova kokonaisuus, joka valloittaa nykyajan ihmisen mielen häikäisevillä saavutuksillaan ja värikkyydellään. Mutta Kreikan historiasta löytyy myös aivan toisenlainen maa: Kreikka, jonka poliittinen ja yhteiskunnallinen elämä on kuin vastakohta ylevälle klassiselle Kreikalle. Herää kysymys, mitä antiikin kreikkalaisista oikeastaan jäi jäljelle aikojen saatossa? Ovatko nuo temperamenttiset Välimeren asukkaat todellakin polveutuneet antiikin ylväistä ja kirkasotsaisista atleeteista ja sotilaista? Voi vain kysyä, mitä kreikkalaisille tapahtui klassisen aikakauden ja nykyajan välillä.

  Viime aikojen Kreikka on hämmentänyt koko Eurooppaa ja muuta maailmaa. Talouskriisi on horjuttanut Kreikkaa ja tätä kautta koko euro-järjestelmää, sekä pakottanut kreikkalaiset hyväksymään, että globaalitaloudessa kansallinen identiteetti on alisteinen ylikansallisille arvoille.

  Traveller’s History: Kreikka valottaa Kreikan historiaa antiikista nykyaikaan saakka. Se tarjoaa lukijalle uusia ja selkeitä tulkintoja Kreikan historian tapahtumista ja ilmiöistä jättämättä mitään aikakautta vaille huomiota. Runsaan asiatiedon ohella kirja sisältää mielenkiintoisia yksityiskohtia, joiden avulla lukijan on vaivatonta eläytyä kunkin aikakauden ajatusmaailmaan, ja saada sitä kautta muodostettua kokonaiskuva Kreikan historiasta.  ISBN 9789949636037
  ISBN 978-9949-636-03-7
  Koko ja laajuus: 
  128x197 mm, (nid.), 394 s.
  Julkaisuajankohta: 
  2018

   

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

KREIKKA (Traveller´s history)

KREIKKA (Traveller´s history)

Timothy Boatswain - Colin Nicolson

13 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat