Alennettu hinta! Ihmisen epätäydellisyydestä ja muita kirjoituksia Näytä suurempana

Ihmisen epätäydellisyydestä ja muita kirjoituksia

Uusi tuote

37.06 EUR sis. alv

-15%

43.60 EUR sis. alv

  Juha Räikkä

  Filosofia liikkuu usein sellaisten asioiden parissa, jotka kiinnostavat tavallista valistunutta yleisöä. Nyt käsillä olevassa esseekokoelmassa käsitellään tällaisia, meitä jokaista tavalla tai toisella koskevia, aiheita. Ihmiset ovat epätäydellisiä, ja olemme usein pulassa joko omasta syystämme tai muiden takia. Nämä tilanteet ovat luontevia filosofiselle pohdiskelulle, joka kohdistuu ihmisenä olemiseen: esimerkiksi hienotunteisuuteen, anteeksiantoon, itsetuntemukseen ja tasa-arvoon.

  Kokoelmaa voidaan lukea yleistajuisena johdantona filosofiseen tapaan lähestyä asioita. Tavanomaisten johdantoteosten tavoin kirjassa on paljon konkreettisia esimerkkejä, joiden avulla abstrakteiltakin näyttävät kysymykset avautuvat.  Kysymysten lisäksi lukijalle pyritään tarjoamaan myös joitakin vastausehdotuksia. Nuo vastaukset eivät ole kiistattomia. Lukijan tehtäväksi jää ratkaista, hyväksyykö hän ne vai ei.

  Käytännöllisen filosofian professori Juha Räikkä opettaa Turun yliopistossa etiikkaa ja yhteiskuntafilosofiaa. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. artikkelikokoelmat Moraalin kanssa ja Esseitä etiikasta.  Räikän kirjoitustyyliä määrittää ajatus, ettei esitystavan tarvitse aina olla kuolemanvakava, vaikka aiheet joskus ovatkin.

  ISBN 9789515795083
  ISBN 978-951-579-508-3
  Koko ja laajuus: A5, nidottu, 218 s.
  Julkaisuajankohta: 01/2017
  kustantaja: Unipress

  Kirja julkaistaan myös sähköisenä kirjana.
  Tilaukset Ellibsistä
  ISBN 978-951-579-509-0 (ePub)

Arviot

Ei asiakkaiden arvosteluja tällä hetkellä

Kirjoita arvio

Ihmisen epätäydellisyydestä ja muita kirjoituksia

Ihmisen epätäydellisyydestä ja muita kirjoituksia

3 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Ostetuimmat