Toimitusehdot Suomeen 7.11.2017 alkaen:

1. Rekisteröityminen
1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana  Oy Unipress Ab:n asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Oy Unipress Ab rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä.Oy Unipress Ab:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Oy Unipress Ab sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille kuin yrityskonsernin sisäisille yhteistyökumppaneille. 
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

2. Tilauksen sitovuus
2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse. Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun verkkokauppa on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, kirjeitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa postista.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Oy Unipress Ab::lla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

3. Hinnat
3.1. Voimassaoleva hinta on hinta, joka näkyy verkkokaupassa tilausta tehtäessä. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR) tai muussa valuutassa (esimerkiksi Ruotsin kruunuissa). Oy Unipress Ab pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut. Toimituskulut määräytyvät lähetyksen koon ja painon mukaan sekä huomioiden kansainvälisen toimituksen tuomat rajoitukset. 
3.3. Alennetuista tuotteista ei myönnetä kuponkialennuksia.

4. Toimitus
4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika yhdestä viiteen (1-5) työpäivää.
4.2. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Oy Unipress Ab toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.3. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Oy Unipress Ab on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.4. Suomessa toimituksista ja laskutuksesta vastaa Oy Unipress Ab.

5. Maksuehdot
5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Verkkomaksu. Toimitus lähtee mahdollisimman pian tilauksen saapumisesta verkkokauppaan, joka välittää maksun Oy Unipress Ab:lle.
b) Lasku. Oy Unipress Ab toimittaa tilauksia myös  laskulla. Mikäli epäillään väärinkäytöksen mahdollisuutta, niin Oy Unipress Ab:lla on oikeus kieltäytyä toimituksesta.
c) Postiennakko. Oy Unipress Abb ei periaatteessa käytä postiennakkoa. Mahdollinen on harkinnan mukaan ennakkolaskutus.

6. Palautukset
6.1. Asiakkaalla on oikeus palauttaa vialliset tuotteet, jotka ovat selkeästi käyttämättömiä.
6.2. Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu @unipress.fi   - ENNEN tuotteen palauttamista. Unipress antaa palautusohjeet.

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset
7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta postikuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus. Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

8. Reklamaatio
8.1. Rekalamaatiot on tehtävä viivytyksettä osoitteeseen: asiakaspalvelu @unipress.fi tai postitse osoitteeseen Oy Unipress Ab, Box 3041, 10504 Tallinn, Estonia.

9. Ylivoimainen este (Force majeure)
9.1. Oy Unipress Ab ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Oy Unipress Ab:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Oy Unipress Ab:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Lisäksi tuote voi olla pysyvästi tai tilapäisesti loppunut.

10. Riitojen ratkaisu
10.1. Tähän verkkokauppaan sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa.
10.2. Käytettävä kieli on joko suomen kieli tai englannin kieli. Oikeuskäsittelyssä suomen kieli.
 

 


Ostetuimmat